Direct contact met lokale klanten!

Uw app staat al klaar voor gebruik

Nu abonneren!
Shoppen, wat je ook maar wil

Wil jij snel een nieuwe televisie of een paar nieuwe schoenen scoren?

Entertainment en vrije tijd

Op zoek naar een leuke aanbieding voor een gezellig avondje uit met je vrienden?

wellness en beauty, genieten

Wil je genieten in de sauna, van een massage of een nieuwe look bij de kapper?

Lekker en slim uitgaan

Wil je lekker uit eten of overnachten? Laat je verrassen!
 

Slim boodschappen doen!

De laatste aanbiedingen op een rij. Waar is wat in de aanbieding of te vinden?
 

Vraag je eigen deals

Wat jij zoekt kan je vragen bij Free2Deal en ontvang jouw aanbod

Over Free2Deal

Wij zijn Free2Deal. In plaats van al die losse apps voor winkelaanbiedingen op je smartphone, biedt F2D jou één app waar je alles op kunt vinden. Voor je op pad gaat, weet je al waar je wat kunt vinden en dat je een goede deal hebt. En als je zelf iets nodig hebt, dan zet je je vraag uit in de app aan alle aanbieders. Deelnemende F2D zaken reageren dan naar jou terug met een persoonlijke aanbieding als ze wat voor je kunnen betekenen. Met F2D heb je rechtstreeks contact met de aangesloten partners, maar alleen als jij dat wil. En dan kun je zelf tot een afspraak of deal komen; snel en eenvoudig. Kortom: de meest persoonlijke aanbieding voor alles waar jij de deur voor uit gaat!

Eén app voor horeca, shoppen, wellness & beauty, entertainment of de dagelijkse boodschappen

Dagelijks doe jij wisselende aanbiedingen.

Wanneer je een nieuwe collectie in je zaak hebt, ter promotie van een nieuw product of voor een speciaal moment. Voor vaderdag bied je aan dat je klant zijn vader mee  kan nemen. Naar entertainment of wellness. Doe rond Pasen een aanbieding met alles voor een aangekleed paasontbijt. En inhaken op Black Friday is direct te doen. Heel eenvoudig, bedenk en plaats elke aanbieding zelf, en deze is gelijk live te zien!

Jouw klant stelt zijn vraag met de app.

Hij wil snel die schoenen scoren of juist dat ene jasje, voor die leuke date vanavond. Past de vraag bij jouw zaak? Dan krijg je meteen bericht in de direct chat van F2D. Reageer snel met een goede aanbieding en je hebt er een klant bij.

Waarom Free2Deal?

De app van Free2Deal brengt meer mensen in en naar je zaak. F2D helpt consumenten dát te vinden waar ze juist op dat moment naar op zoek zijn. Ook biedt F2D consumenten een handig overzicht van actuele en relevante aanbiedingen in de buurt.

Met F2D hebben consumenten het gemak van één app, in plaats van al die losse apps per winkel en loyaltykaarten. Wij maken een succesvolle ‘mobile strategy’ direct inzetbaar vanaf de werkvloer zonder enige investering vooraf. Met een flexibel abonnement betaal je alleen voor het gebruik. Wij denken duurzaam en bieden elke vestiging optimale verkoop door meer exposure. Met F2D vergroot je de zichtbaarheid en vindbaarheid van je zaak of keten.

Welk abonnement past bij jouw bedrijf?

Sluit een abonnement af bij Free2Deal en probeer het de eerste maand gratis! Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Brons

Voor de buurtwinkel, om makkelijk en snel een aanbieding te plaatsen.

Zilver

Meer aanbiedingen, maar vooral ook een groter bereik.

Goud

Meer deals, met dekking van een deel van het land, en chat mogelijkheid met klanten.

Platinum

Genoeg deals, heel Nederland als verzorgingsgebied, en natuurlijk ook kunnen chatten.

Arthur Meerwaldt

Arthur heeft de drive, de skills en het inlevingsvermogen om tot nieuwe richtingen en oplossingen te komen. De huidige tijd brengt veel meer druk bij bedrijven om mee te gaan in veranderingen zoals marktomstandigheden, technologie, media en businessmodellen.

Arthur is een ondernemer pur sang en executive partner. Na vijf jaar commerciële werkervaring in de IT-industrie startte hij op zijn 27ste zijn eerste eigen bedrijf en bouwde dit binnen tien jaar uit tot een marktleider.

Zijn gevoel voor mensen, innovatie en nieuwe marktontwikkelingen spoort Arthur aan om met nieuwe ideeën en mensen aan nieuwe uitdagingen te werken waar anderen nog niet aan begonnen zijn.

Vincent Jansen

Een ervaren CIO die gelooft dat slimme toepassingen van techniek de wereld zoals wij die kennen steeds verder kunnen veranderen en is overtuigd dat dat ook gaat gebeuren. IT is daarbij het hulpmiddel, maar niet het doel. Zijn kracht is in challengen ‘waarom’ we dingen doen zoals we ze doen en out-of-the-box oplossingen te bedenken.

Hieronder vind je onze contactgegevens. Daaronder vind je veelgestelde vragen. Lees die vragen even door voor je contact met ons zoekt. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan vooral contact met ons op!

Free2Deal

Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 41
3958 CA Amerongen
Tel: 0343 - 562151
E-mail: info@free2deal.com

We vragen alleen je naam en e-mailadres en verder niets. Als je afspraken maakt over een deal, bieden wij je de mogelijkheid om zelf te chatten met de retailer. Maar je hoeft dat niet te doen.Voor meer informatie kun je onze privacyverklaring raadplegen.

Je kunt de app gratis downloaden in de app store of play store.

Heb je de app gedownload, registreer je dan met je e-mailadres of met Facebook. Je kunt meteen beginnen!

Jazeker, voor consumenten is de app gratis. Onze inkomsten verkrijgen wij door het afsluiten van abonnementen met aanbieders.

In de app is navigatie geïntegreerd. Je kunt klikken op de aanbieder en dan zie je de route.

Via de F2D chatfunctie sluit je rechtstreeks een deal met één van onze aangesloten partners. Let op! Aanbiedingen zijn alleen geldig na een bevestiging door de aanbieder. Op vertoon van de F2D chat bij de aanbieder, maak je gebruik van de betreffende aanbieding.

Ik wil...

Bekijk hier een uitgebreid overzicht