Over Free2Deal

Wij zijn Free2Deal. In plaats van al die losse apps voor winkelaanbiedingen op je smartphone, biedt F2D jou één app waar je alles op kunt vinden. Voor je op pad gaat, weet je al waar je wat kunt vinden en dat je een goede deal hebt. En als je zelf iets nodig hebt, dan zet je je vraag uit in de app aan alle aanbieders. Deelnemende F2D zaken reageren dan naar jou terug met een persoonlijke aanbieding als ze wat voor je kunnen betekenen. Met F2D heb je rechtstreeks contact met de aangesloten partners, maar alleen als jij dat wil. En dan kun je zelf tot een afspraak of deal komen; snel en eenvoudig. Kortom: de meest persoonlijke aanbieding voor alles waar jij de deur voor uit gaat!

Hou jij van winkelen, relaxen, boodschappen, lekker eten en drinken en overnachten of entertainment in de buurt? Laat je meteen verrassen met een unieke aanbieding.

Maak je deal met Free2Deal, gratis

Je zoekt iets leuks. Voor je date straks of een feestje dit weekend. Pak je smartphone! Scroll door jouw lievelingswinkels en door dagelijkse aanbiedingen die bij jou passen. Scoor een passende aanbieding direct bij jou in de buurt of in de plaats waar je naar toe gaat.

Wat maakt Free2Deal uniek?

F2D denkt vanuit jou als koning klant, consument of gast. En laat alleen unieke aanbiedingen zien die speciaal voor jou zijn. Hoe kan dat, zul je denken? Dat kan doordat je in de app zelf je voorkeuren kunt aangeven en je lievelingsplekken kiest. Alleen deze aanbiedingen krijg je direct op je mobiel, simpel en heel makkelijk. Free2Deal. Voor slimme shoppers en goede genieters.

 

Snel iets nodig? Stel zelf je vraag via Free2Deal. Alle partners van F2D in de buurt kunnen dan gelijk reageren met een persoonlijk aanbod. En je chat direct met de aanbieder zelf. Er zit geen partij tussen en jij chat alleen als jij dat zelf wil. Wij gaan discreet met jouw gegevens om, dat spreekt vanzelf.

Waarom Free2Deal?

Wij bieden jou het gemak van één app voor alles waar jij de deur voor uit gaat. Met de F2D app brengen we je rechtstreeks en persoonlijk in contact met aanbieders. En dat is wel zo handig als je juist nu iets zoekt of nodig hebt. En we bieden je in één oogopslag inzicht in alle voor jou relevante deals op dit moment bij jou in de omgeving.

Direct de beste aanbieding!

Wij zijn Free2Deal. Dé nieuwe app met dagelijks nieuwe persoonlijke deals. Steeds meer winkels, restaurant en beauty en wellness centers sluiten zich bij ons aan. Voor jou betekent dat lokaal gemak: op je smartphone stel je in binnen welke afstand je zoekt en je kiest waar je interesse naar uitgaat. Dan krijg je passende deals en hoef je alleen nog maar te scrollen.

Deals op elk gebied: shopping, boodschappen, horeca, entertainment en beauty & Wellness.
Voor persoonlijke deals bij jou in de buurt of waar je naar toe gaat.
Gratis gebruik vanaf de
Apple store & Google Play

Het idee achter Free2Deal

Het idee van de app Free2Deal: We werden gek van al die losse apps van winkels. Het is onhandig dat alle informatie en aanbiedingen verspreid getoond worden. 

Free2Deal biedt relevantie

Met Free2deal heb je alle voor jou relevante aanbiedingen uit de buurt handig in één overzicht. Als er dan iets niet bij staat wat jij juist wel wilt hebben zet je de vraag uit via de app bij alle relevante winkels in jouw buurt. Als het er dus niet is vraag je er gewoon om. Aanbieders reageren dan op jouw vraag.

Free2Deal is vraaggestuurd

Zo ontstond onze app Free2Deal. Onze app is direct en eerlijk. Op basis van jouw gerichte vraag doet de retailer een mooie aanbieding. Dan kun je rechtstreeks met hem chatten over die aanbieding. Bijvoorbeeld voor een BBQ, tuinstoel of staafmixer. En F2D is eerlijk, want de aanbiedingen zijn voor alle consumenten met Free2Deal te zien.

 

Free2Deal is aktueel

De aanbiedingen zijn realtime. Zodat een winkelier direct in kan haken op de situatie in zijn winkel. Zo kunnen winkeliers dagelijks aanbiedingen doen. En raken ze makkelijker hun laatste voorraden kwijt op een prettige manier. Winkeliers verkopen eerlijk en via direct contact met de klant.

Free2Deal is makkelijk

F2D is makkelijk opgezet. Google Maps en chat zijn geïntegreerd, waardoor de app een lichte app is. Klanten kunnen door de QR-code van de winkel te scannen een winkel direkt in hun favorieten zetten. Dat is makkelijk en de scanner zit al in de app.

Arthur Meerwaldt

Arthur heeft de drive, de skills en het inlevingsvermogen om tot nieuwe richtingen en oplossingen te komen. De huidige tijd brengt veel meer druk bij bedrijven om mee te gaan in veranderingen zoals marktomstandigheden, technologie, media en businessmodellen.

Arthur is een ondernemer pur sang en executive partner. Na vijf jaar commerciële werkervaring in de IT-industrie startte hij op zijn 27ste zijn eerste eigen bedrijf en bouwde dit binnen tien jaar uit tot een marktleider.

Zijn gevoel voor mensen, innovatie en nieuwe marktontwikkelingen spoort Arthur aan om met nieuwe ideeën en mensen aan nieuwe uitdagingen te werken waar anderen nog niet aan begonnen zijn.

Vincent Jansen

Een ervaren CIO die gelooft dat slimme toepassingen van techniek de wereld zoals wij die kennen steeds verder kunnen veranderen en is overtuigd dat dat ook gaat gebeuren. IT is daarbij het hulpmiddel, maar niet het doel. Zijn kracht is in challengen ‘waarom’ we dingen doen zoals we ze doen en out-of-the-box oplossingen te bedenken.

Hieronder vind je onze contactgegevens. Daaronder vind je veelgestelde vragen. Lees die vragen even door voor je contact met ons zoekt. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan vooral contact met ons op!

Free2Deal

Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 41
3958 CA Amerongen
Tel: 0343 - 562151
E-mail: info@free2deal.com

We vragen alleen je naam en e-mailadres en verder niets. Als je afspraken maakt over een deal, bieden wij je de mogelijkheid om zelf te chatten met de retailer. Maar je hoeft dat niet te doen.Voor meer informatie kun je onze privacyverklaring raadplegen.

Je kunt de app gratis downloaden in de app store of play store.

Heb je de app gedownload, registreer je dan met je e-mailadres of met Facebook. Je kunt meteen beginnen!

Jazeker, voor consumenten is de app gratis. Onze inkomsten verkrijgen wij door het afsluiten van abonnementen met aanbieders.

In de app is navigatie geïntegreerd. Je kunt klikken op de aanbieder en dan zie je de route.

Via de F2D chatfunctie sluit je rechtstreeks een deal met één van onze aangesloten partners. Let op! Aanbiedingen zijn alleen geldig na een bevestiging door de aanbieder. Op vertoon van de F2D chat bij de aanbieder, maak je gebruik van de betreffende aanbieding.